Site icon Svarta Rubriker

Sundgren till FotbollDirekt: ”Jag saknar fotbollen i allsvenskan och AIK jättemycket”

I en intervju med FotbollDirekt öppnar Daniel Sundgren upp för en återkomst i AIK, och med tanke på vad han berättar i intervjun är det inte svårt att förstå varför.

Sundgren har efter ett tränarbyte i Aris Thessaloniki blivit åsidosatt och verkar inte heller få någon förklaring till varför han är petad.
– Jag är inte tillfreds med hur det ser ut. I AIK och Sverige hade man en annan trygghet. Det är något speciellt med allsvenskan. Man saknar det, samtidigt går det inte att blunda för hur mycket mer pengar man får här, säger Sundgren till sajten.

Problemet är dock att han inte fått någon lön från Aris, och med tanke på hur dyra omkostnader han dragit på sig som utlandsproffs verkar det vara ett problem. Det låter på honom att hemlängtan är stark.
– Jag saknar fotbollen i allsvenskan och AIK jättemycket. Hade man haft den lönen som man har här så hade jag aldrig någonsin flyttat någonstans. Men man får väl sex-sju gånger mer.

Sundgren avslutar dock intervjun med att det kanske inte riktigt är dags att komma hem ännu. Han vill tjäna ihop tillräckligt med pengar först.
– Jag känner mig inte helt klar utomlands. Jag måste skrapa ihop det som går ekonomiskt. Men jag ska inte sticka under stol med att jag trivs bäst hemma och i AIK. Jag behöver dock skrapa ihop tillräckligt för att skapa mig ett liv utanför fotbollen efteråt.

Liknande artiklar
Styrelsen tar ställning till motionerna – vill behålla AIK-stilen och tiger om VAR

AIK:s styrelse har nu tagit ställning till motionerna som skickats in till årsmötet den 3 mars. En motion som fått Read more

Sigthorsson alltjämt borta – missar första cupmatchen

Kolbeinn Sigthorsson kommer inte komma till spel när svenska cupen inleds på lördag mot Jönköping Södra. – Just nu är han Read more

AIK tappade ledning två gånger om – bitter förlust mot Dif i Svenska cupen

AIK förlorade den första matchen i årets Svenska cupen. 457 betalande åskådare hade tagit sig till ett blåsigt Skytteholm och Read more

AIK släpper årskort till Elitettan – betala vad du vill och kan

AIK kommer i veckan släppa årskort till damernas matcher i Elitettan. Kortet är lite speciellt utformat och kommer finnas i Read more

Exit mobile version